2 interventii Salvamont si Smurd in mai putin de 24 de ore

Un turist german si-a pierdut viata in cursul zilei de miercuri in timp ce se afla intr-o excursie pe varful Magura. Barbatul a suferit un stop cardio. Nu a mai putut fi resuscitat. Salvamontistii au intervenit si marti seara pentru salvarea unui alt turist, de aceasta data din muntii Fagaras. Pentru a duce la spital barbatul ranit s-a intervenit cu un elicopter SMURD cu troliu.

Un barbat in varsta de 59 de ani a decedat in cursul zilei de miercuri in timp ce se afla intr-o drumetie montana alaturi de mai multer persoane pe varful Magura. Turistul german a suferit un stop cardio-respirator. Din pacate eforturile salvamontistilor si ale medicilor de a-i reface inima sa bata nu au avut succes.

Ultimele 24 de ore s-au dovedit a fi de foc pentru salvamontistii sibieni.  Acestia au mai avut o interventie dificila in cursul serii de marti. De aceasta data a fost vorba despre un turist ranit in Muntii Fagarasului. Barbatul in varsta de 36 de ani   a cazut, s-a ranit, s-a speriat foarte tare si nu a mai putut fi coborat in siguranta din creierii muntilor decat cu ajutorul elicopterului cu troliu.

Tanarul recuperat din Muntii Fagarasului este cea de-a treia victima a zapezii din ultimele zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Caravana Metropolis #8 sosește la Sibiu, în Piața Mică, între 25 și 30 iunie

Cinematograful călător Caravana Metropolis se întoarce pentru cel de-al VIII-lea sezon, pentru a aduce pe marele ecran, în fața publicului larg, unele dintre cele mai bune filme europene noi. Primele orașe confirmate sunt Sibiu (25-30 iunie, Piața Mică), București (2-7 iulie, Insula Artelor din Parcul Titan) și Arad (9-14 iulie, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro