2 accidente rutiere in Sibiu, ambele din neatentie

Hila Ovidiu

2 persoane au ajuns la spital dupa ce au fost implicate in accidente ruriere. In ambele cazuri a fost vorba despre neatentie. Din fericire victimele nu au suferit rani grave.

imagesPrimul dintre accidente, cel in care a fost ranita o conducatoare auto, a avut loc in jurul orei 14.00 in zona Pietei Cibin. De vina pentru producerea evenimentului rutier este un tanar in varsta de 20 de ani din Sura Mare care nu s-a asigurat atunci cand a vrut sa dea in spate si a lovit masina in care se afla soferita de 33 de ani din Selimbar. Femeia a fost transportata la spital dar nu a necesitat internare. Tanarul este acum cercetat penal pentru vatamare corporala din culpa. Cel de-al doilea accident, s-a produs tot din neatentie. Un sibian in varsta de 39 de ani s-a dezechilibrat in timp ce conducea mopedul pe strada Constitutiei. Acesta s-a lovit de carosabil si a fost destul de grav ranit. A fost transportat la spital unde a si ramas internat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Imprumuturi de 1,3 milioane

Pentru a-si asigura masa de Pasti sute de pensionari si-au facut credite la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor. Institutia a inregistrat o crestere cu 25 de procente atat a numarului de cereri cat si a sumelor acordate. Pentru a fi siguri ca vor avea bani sa isi plateasca facturi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro