2 accidente in mai putin de 5 minute

Hila Ovidiu

Vremea rea a facut victime. 2 persoane au ajuns la spital dupa ce au fost implicate in accidente rutiere. In urma accidentului de pe DN 14 traficul s-a desfasurat cu dificultate pentru mai bine de o ora si jumatate.

Primul dintre evenimentele rutiere s-a produs in Agnita cand un sofer a incercat o depasire neregulamentara, a ajuns pe contrasens si a lovit din plin o alta masina condusa regulamentar. In urma impactului dintre cele doua autoturisme o femeie  in varsta de 44 de ani, pasagera, a fost ranita si transportata la spital. Cel de-al doilea accident s-a produs pe DN 14 la doar 4 minute de producerea celui din Agnita. La iesire din localitatea Tarnava, pe fondul vitezei excesive, un sofer a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si a lovit un TIR. In urma impactului, soferul vinovat, un harghitean in varsta de 31 de ani a fost grav ranit. Traficul pe DN 14 s-a desfasurat alternativ pentru aproximativ 2 ore. Politistii le recomanda soferilor prudenta in trafic mai ales in aceste zile cand vremea nu este prielnica deplasarilor pe distante lungi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se pot depune dosarele pentru "Prima chirie"

Daca nu va incadrati la “Prima casa” incercati programul…”Prima chirie”. Acesta a fost lansat de catre Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca in cursul acestei saptamani. Prioritate la acest program au somerii si cei care se muta in alt oras pentru a putea munci. Prima chirie este practic o […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro