1Mai sarbatorit de peste 100 de sibieni in „zona libera de coruptie”!

Hila Ovidiu

Protestatarii “Va vedem din Sibiu” au sarbatorit Ziua Internationala a Muncii in zona libera de coruptie din fata sediului PSD. La finalul celor 15 minute de flashmob participantii au savurat alaturi de trecatori prajituri si bauturi racoritoare.

La ora 12.00 peste 100 de sibieni au raspuns apelului de pe facebook lansat de catre organizatorii flashmob-ului “Va vedem din Sibiu”. “Inarmati” cu pancarte, telefoane mobile cu lanterna aprinsa dar si scaune, mese pliante si tavi cu prajituri oamenii le-au servit alesilor neamului tacerea lor chiar si intr-o zi in care cei mai multi romani s-au bucurat de natura, aer liber si gratare incinse. Organizatorii spun ca sunt in continuare ingrijorati de ceea ce se intampla in tara, mai ales in zona de justitie si ca nu vor renunta la proteste. Mai mult in zona libera de coruptie se simt ca intr-o mare familie. Participantii spun ca au ales sa sarbatoreasca Ziua Muncii lucrand cot la cot pentru viitorul tarii. Printre protestatari se numara si Christine, o tanara venita tocmai din Germania pentru a studia la Sibiu. studenta la Pedagogie fata a inteles foarte repede problemele cu care se confrunta justitia romaneasca si fara sa stea prea mult pe ganduri s-a alaturat protestatarilor. La flashmobul de marti au participat si medici sau artisti. Cu totii spun ca isi doresc un viitor mai bun pentru Romania. “Sunteti 1 Mai Dancila ca altul”, “Da-va-n feudalism de baroni ce esteti”, “Mam saturat sa vad destinul Romaniei amanetat in beneficiul unor mediocritati smechere” sau “Liviu, a sosit momentu sa-ti faci testamentul” au fost doar cateva dintre mesajele pe care protestatarii le-au transmis prin intermediul pancartelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alex Velea le canta sibienilor de Ziua Tineretului

Ziua Nationala a Tineretului se desfasoara in acest an strict in mediul rural. La Rasinari in 6 mai sunt asteptati toti tinerii dornici de petrecere. Organizatorii ii asteapta pe sibieni cu momente de teatru, animatii cu steaguri si un superconcert Alex Velea. Pentru stirea asta ai in folderul de texte […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro