190 de candidati au reusit sa promoveze sesiunea de toamna a Bacalaureatului

Hila Ovidiu

Peste 65 la suta dintre candidatii care au participat la examenul de bacalaureat din aceasta toamna nu au reusit sa obtina nota de promovare. Mai trist este c jumatate dintre acestia nu au obtinut nici macar media 5. In cazul celor promovati cea mai mare medie pe judetul nostru a fost de 9.73.

Reprezentantii Inspectoratului Scolar Sibiu spun ca initial s-au inscris pentru bacalaureatul din august-septembrie un nmar de 721 de candidati. Dintre acestia insa doar putin peste 550 s-au si prezentat sa sustina probele. Dintre acestia 28 au fost absolventi de cursuri cu frecventa redusa si 14 de cursuri seral. 166 de candidati au spus pas sesiunii de toamna a examenului de maturitate. Dintre cei prezenti 365 au picat.

Au reusit s promoveze examenul un numar de 190 de candidati. Peste 80% dintre acestia au avut medii cuprinse intre 6.00 si 6.99. 33 de candidati au reusit sa obtina medii cuprinse intre 7.00 si 7.99, 6 medii intre 8.00 si 8.99 iar un candidat a obtinut media de 9.73.

24 dintre cei care au promovat bacalaureatul in aceasta toamna au reusit sa obtina medie de trecere dupa ce au depus contestatii iar lucrarile lor au fost reevaluate.

Cei care au luat medii peste 6.00 mai au inca sanse sa se inscrie la facultate in timp ce candidatii nepromovati isi pot incerca norocul inca odata in vara anului viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primaria cauta solutii pentru decongestionarea traficului la limita dintre Sibiu si Cisnadie

Dupa ce ani la rand a pus problema traficului in spatele Primariei Cisnadie, municipalitatea sibiana decide sa se implice pentru gasirea de solutii in ceea ce priveste traficul dinspre Sibiu  spre Cisnadie. Se doreste reconfigurarea traficului pe Calea Cisnadiei pe segmentul dintre strada Gheorghe Dima si iesirea spre Cisnadie. Masura […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro