185 de posturi pentru Corpul national al expertilor in management educational

Hila Ovidiu

Dascalii care vor sa detina posturi de conducere se pot inscrie de vineri la concursul pentru intrarea in Corpul national al expertilor in management educational. Inscrierile se pot face on-line pana in data de 5 august. Sunt puse la bataie in acest an 185 de posturi.

Cei care doresc sa aplice pentru inscrierea in Corpul national al expertilor in management educational trebuie sa depuna on-line formularul de selectie. Pentru a se putea inscrie in cursa pentru unul dintre cele 185 de posturi scoase la concurs in acest an candidatii trebuie sa faca dovada acumularii a 60 de credite transferabile in urma participarii la cursuri de formare in domeniul managementului educational, sa fie titulari in invatamantul preuniversitar unde sa aiba minim gradul II didactic, sa nu fi fost sanctionati disciplinar, sa aiba pe minim 4 ani consecutivi calificativul foarte bine, sa nu fi fost cercetati penal si sa nu fi fost scosi din Registrul national al expertilor in management educational. In judetul nostru 456 de persoane sunt inscrise la momentul de fata in acest registru. Inscrierile se pot face de vineri si pana in data de 5 august. In data de 8 august vor fi facute publice rezultatele. Portofoliile vor fi ulterior depuse in perioada 8-10 august la Biroul de Resurse Umane din cadrul ISJ. Rezultatele evaluarii vor fi facute publice in 19 august. Cei nemultumiti vor putea depune contestatii in perioada 22-26 august iar rezultatele finale vor fi afisate in 29 august. Ordinul de ministru pentru inscrierea cadrelor didactice declarate promovate se va da in ultima zi din luna august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Absolventii AFT au primit joi primul grad din cariera

Mai bine de 100 de tineri militari au reusit sa treaca cu bine de examenul de licenta al Academiei Fortelor Terestre. Ceremonia de acordare a primului grad de ofiteri pentru absolventii promotiei „Andrei Muresanu 200” a avut loc joi in Piata Mare. Joi in Piata Mare a Sibiului a avut […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro