15 strazi de pamant vor fi asfaltate

Hila Ovidiu

Veste buna pentru sibienii din mai multe cartiere ale Sibiului. Intra in modernizare inca 15 strazi de pamant. Interventiile vor fi finalizate intr-un an.

Cele 15 strazi din zonele Piata Cluj, Lazaret si Tiglari se adauga celor 17 strazi de pamant din cartierele Lupeni, Marmelada, Obor si Viitorului pentru care contractul a fost deja semnat la inceputul acestei luni. Lucrarile pentru cele 15 strazi vor costa mai bine de 11 milioane de lei. Se va interveni insa pentru retele de canalizare, canalizare pluviala, canalizare metropolitana, iluminat public, trotuare si carosabil. Primul lot care va intra in lucru este cel de la Piata Cluj. Acesta cuprinde strazile General Balan, Narciselor, Ion Pop Reteganu, Paltinis, Carpatilor si Margaretelor. Cel de-al doilea lot este situat in Lazaret I si cuprinde strazile Turgheniev, Balantei, Laminorului si Plevnei. Aici, in anumite zone vor fi amenajate spatii verzi si vor fi plantati arbori. Cel de-al treilea lot cuprinde strazi din cartierul Tiglari. Vor intra in lucru strazile Ulmului, Faiantei, Zugravilor, Zidarilor si Fagului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Berze de Sibiu. Municipiul Sibiu.

O familie de berze a reusit imposibilul si a cucerit jungla urbana a Sibiului. Zburatoarele si-au facut cuib chiar in centrul orasului in varful unui furnal de evacuare vechi de cateva sute de ani. Pasarile pot fi adesea observate zburand deasupra orasului mai ales ca se pregatesc deja pentru plecarea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro