15 solicitari de inundatii. Pericolul nu este inca trecut!

Hila Ovidiu

Vijellia din ultimele ore a facut ravagii la Sibiu. Mai multi copaci au fost rupti iar in urma precipitatiilor au fost inundate subsolurile a aproximativ 10 locuinte. Meteorologii spun ca pericolul nu este inca trecut.

Vantul si ploile din ultimele 24 de ore au facut ravagii in Sibiu. Numai in municipiu au fost inundate mai multe subsoluri si au fost rurpti copaci in oras. Cei de la ISU s-au luptat ore in sir cu natura dezlantuita. Au avut peste 15 interventii in cateva ore.

Si strazile au fost inundate. Pe adresa redactiei, Razvan, un telespectator Eveniment Tv ne-a trimis doua filmulete in care se poate vedea ca pe cateva dintre cele mai intens circulate artere ale orasului sistemul de canalizare pluviala nu a facut fata.

Meteorologii spun ca pericolul nu este inca trecut. Pentru judetul nostru a fost emis un cod galben hidrologic valabil pentru raurile Olt si Tarnava Mare.

Pompierii sunt pregatiti sa intervina cu peste 10 autospeciale dotate cu electropompa, mai multe motopompe dar si o pompa de mare capacitate.

In judet au fost alertate toate comitetele pentru situatii de urgenta.

Codul ramane activ pana la data de 16 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inca un weekend de foc pentru politistii sibieni

Urmeaza inca un weekend de foc pentru politistii rutieri. Oamenii legii trebuie sa aisgure linistea si ordinea dar si fluenta traficului in ultimul weekend din acest an al Festivalului deTeatru de la Sibiu. Acestea nu sunt insa singurele actiuni. Politistii rutieri anunta noi razii pe cele mai importante artere ale […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro