15 santiere raman deschise pentru anul viitor

Hila Ovidiu

Reprezentantii municipalitatii spun ca pana la momentul de fata au fost inchise santierele pe 44 de strazi din cele aproape 60 intrate in lucru anul acesta. La momentul de fata mai sunt deschise pe strazile din oras aproximativ 15 santiere. Constructorii spun insa ca pana in iarna fiecare dintre cele 15 strazi vor fi aduse la un stadiu cat de cat circulabil.

Se mai lucreaza pana la jumatatea lunii decembrie pe Serbtoa, PiataCluj, Drumul Ocnei, Pictor Stefan Luchian, Presaca, Luceafarului, Corneliu Diaconovici, Pinului, Malinului, Muncitorilor, Ana Ipatescu, Muncitorilor, Ogorului, Zavoi, Stavilarului si Iazu Morii. Pe  primele doua strazi carosabilul a vazut deja primul strat de asfalt iar trotuarele sunt la nivel de ciment. Pe drumul Ocnei s-a turnat asfalt doar pana la jumatate. Constructorii spun insa ca daca vremea tine cu ei se va asterne asfalt pana la intersectia cu strada Calea Surii Mari. Si pe strada Pictor Stefan Luchian s-ar putea turna primul strat asfaltic. In cartierul Lazaret strada Corneliu Diaconovici ar putea vedea primul strat de asfalt iar Luceafarului ar putea fi adusa la stadiul de piatra sparta.

In Gusterita strada Pinului si Muncitorilor vor vedea primul strat asfaltic pana la intrarea in iarna iar strada Malinului va fi cel mai probabil adusa la stadiu de piatra sparta. Tot la stadiul de piatra sparta ar putea intra in iarna si strada Ana Ipatescu.

In Turnisor strada Stavilarului va primi primul strat de asfalt, Ogorului va fi adusa la nivel de piatra sparta iar strazile pe strazile Zavoi si Iazul Morii se va asterne balast pentru a fi circulabile pe timp de iarna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se face planul invatamantului dual pe anul viitor

Firmele care vor sa isi scoleasca viitorii angajati in parteneriat cu Inspectoratul Scolar isi pot depune solicitarile pentru invatamant dual. Implementat pentru prima oara in 2014 in judetul nostru la Colegiul Independenta, invatamantul dual a scos deja pe piata muncii prima promotie de absolventi. Tinerii au iesit de pe bancile […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro