139 de comercianti sibieni isi vand produsele pe Balcescu

Hila Ovidiu

Aproape 140 de comercianti s-au ingramadit sa isi depuna documentatia pentru a vinde produse specifice sarbatorilor de 1 si 8 Martie. Oamenii au inceput deja sa isi amenajeze standurile iar unii dintre ei au facut deja primele vanzari. Este primul an cand, Corso de Sibiu este ocupat in totalitate de sibieni.

Aproape 140 de comercianti s-au grabit inca de luni sa isi ocupe pozitiile pe Bulevardul Nicolae Balcescu in zona alocata comertului de produse specifice sarbatorilor de 1 si 8 Martie. Ce este interesant este faptul ca in cursul acestui an spatiile au fost inchiriate exclusiv sibienilor. Fiecare dintre ei a avut posibilitatea sa isi amplaseze standuri cu dimensiuni de maxim 9 metri patrati.

Preturile martisoarelor variaza intre 1 si 2 lei pentru cele comune si 3 respectiv 5 lei pentru cele lucrate manual sau cu modele deosebite. Preturile cresc si mai mult in cazul broselor care vin si ambalate in cutii de bijuterii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Protest pentru sustinerea magistratilor

Magistratii si libertatea profesiei lor  au fost sustinute de catre protestatari si luni. Oamenii s-au adunat in fata cladirii unde functioneaza Judecatoria. Protestatarii de la Va vedem din Sibiu spun ca vor fi alaturi de magistrati intreaga saptamana si vor protesta in fata institutiei timp de un sfert de ora. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro