13 strazi de pamant intra in modernizare

Hila Ovidiu

Saptamana aceasta municipalitatea sibiana semneaza contractele pentru modernizarea a inca 13 strazi. Majoritatea fac parte din pachetul Lupeni-Gusterita. Valoarea lucrarilor este de aproximativ 6,9 milioane de lei.

indMunicipalitatea sibiana a parcurs procedurile specifice pentru ca 13 strazi din oras sa intre in modernizare. Prima dintre ele pentru care se semneaza contractul este strada Frunzei. Lucrarile vor costa peste 360 de mii de lei iar in doua luni de la semnarea contractului constructorul trebuie sa predea proiectarea. Executia lucrarilor va dura 6 luni. Tot saptamana aceasta se va semna contractul si pentru pachetul Lupeni Gusterita. Vorbimaici despre strazile Zorilor, Albinelor, Vanatorilor, Tohan, Aldea Sandu, Prometeu, Petru Poni, Crinilor, Oltetului, Ciocarliei si Ceaikovski. Elaborarea proiectelor se va face in urmatoarele 3 luni iar executia lucrarilor va dura 36 de luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primavara vine cu incendii de vegetatie

In ciuda eforturilor de informare si constientizare a populatiei pe care le depun pompierii primavara este in fiecare an in tara noastra sezonul incendiilor de vegetatie. In ultimele 3 zile au avut loc 3 incendii de vegetatie in judet. Ultimul dintre ele a avut loc marti pe strada Ceaikovski. Inceputul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro