1200 de locuri de oferte de angajare pentru sibieni

1200 de locuri de munca vacante! Atatea au la dispozitie cei aflati in cautarea unui job stabil. Sunt peste 100 de angajatori din tot judetul care fac recrutari in aceasta perioada.

Absolventii de scoli inalte au la dispozitie posturi de medici, ingineri, economisti, analisti de calitate, directori, proiectanti, responsabili de proces, logisticieni sau asistenti medicali.

Cea mai generoasa oferta este insa pentru ci cu studii medii. Acestia au de ales dintre peste 1100 de locuri de munca vacante. Angajatorii cauta atat muncitori necalificati cat si personal cu diploma si vechime in domeniu.

La mare cautare sunt agentii de securitate, lucratorii comerciali, bucatarii, zidarii, soferii, controlorii de calitate, barmanii, lacatusii, electricienii, instalatorii, mecanicii si operatorii.

Dat fiind faptul ca sunt multe firme care inca se extind este foarte posibil ca pe viitor numarul ofertelor de angajare sa fie in crestere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Modificari de locatie si program la ghiseele Directiei Fiscale

Apar schimbari la Directia Fiscala! Timp de o luna de zile impozitele nu vor mai putea fi platite in sediul municipalitatii din Piata Mare. De asemena a fost prelungit programul ghiseului la care se fac inregistrarile auto. Sediul de pe strada Turismului este singurul din oras unde se pot inregistra […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro