11 sibieni au cazut pe gheata si s-au ales cu entorse, luxatii si fracturi

Hila Ovidiu

Gheata continua sa faca victime la Sibiu. In ultimele 24 de ore au ajuns la spital 11 persoane care s-au ales cu fracturi. 2 dintre acestea au ramas internate. De la inceputul anului si pana in prezent au solicitat ajutor medical in urma cazaturilor pe gheata mai bine de 300 de persoane.

In doar 24 de ore  11 sibieni au ajuns la spital dupa ce au alunecat pe gheata si s-au ales cu entorse sau chiar fracturi.  Vicrimele ghetei au varste cuprinse intre 25 si 70 de ani.

Medicii spun ca in cazul tinerilor oasele se sudeaza mult mai usor. Adevarata provocare vine atunci cand victime sunt persoane inaintate in varsta. Aici atat sudarea osului este dificila cat si recuperarea dupa degipsare. De la inceputul anului si pana in prezent aproximativ 300 de persoane au cerut ajutor medical dupa ce au cazut pe gheata. Mai bine de 10 la suta din totalul cazurilor au suferit fracturi grave si au necesitat internare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Studentii vor putea circula gratuit cu trenul

Veste buna pentru studenti! Din prima zi a lunii viitoare vor avea posibilitatea de a circula gratis cu trenul. Pentru a beneficia de acesta facilitate invataceii trebuie sa fie inscrisi la facultati acreditate indiferent ca sunt private sau de stat. Aproape 470 de mii de studenti vor calatori gratis cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro