11 avize in 5 zile

Hila Ovidiu

Sibienii pusi pe mari schimbari si interventii la…retelele de utilitati. In doar 5 zile de cand s-a dat startul pentru eliberarea avizelor de sapatura au si fost depuse mai bine de 10 cereri. In intreg anul trecut au fost eliberate 165 de astfel de avize.

Eliberarea avizelor de sapatura a fost reluata de la jumatatea lunii martie. Din 1 decembrie si pana in data de 15 a lunii acestea nu au putut fi eliberate deoarece temperaturile scazute nu au permis refacerea suprafetelor afectate in urma acestor lucrari. In doar 5 zile de cand acestea au fost reluate 11 sibieni s-au si grabit sa isi depuna actele. Pentru a obtine un astfel de aviz de sapatura sibienii trebuie sa depuna un dosar la Serviciul Gospodarire din cadrul Directiei Tehnice a Primariei Sibiu. Acesta trebuie sa contina cererea de obtinere a avizului, copie dupa certificatul de urbanism, copie dupa autorizatia de constructie, avizul din partea societatilor detinatoare de retele, planul de situatie si proiectul tehnic cu detaliile de executie, avizul dat de Politia Municipiului Sibiu si in cele din urma dovada achitarii taxei de refacere. Eliberarea avizului se face numai dupa achitarea acestei taxe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Curs de prim ajutor

Clubul de Turism Montan Amicii Muntilor Sibiu, in colaborare cu paramedicii voluntari SMURD Sibiu si cu sprijinul Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu, organizează a 3-a editie a cursului de “Prim ajutor in urgentele outdoor”. Prima sesiune a cursului se va desfasura in data de 28 martie, iar cea de-a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro