11 asociatii, in cursa pentru reabilitare termica

Hila Ovidiu

Doar 11 asociatii de proprietari intra in cursa pentru reabilitarea blocurilor pe bani europeni. In aceasta perioada fiecare imobil va fi verificat si vor beneficia de finantare doar blocurile pentru care niciun locatar nu si-a facut pe cont propriu izolatie.

Si-au depus documentatia necesara asociatii de proprietari din aproape toate zonele orasului. In total peste 800 de blocuri ar putea beneficia de reabilitare termica pe bani europeni. Chiar si asa numarul este foarte mic. Si asta pentru ca se pot califica doar blocurile pentru care niciun locatar nu a recurs la izolare pe bani proprii. In total in orasul nostru sunt aproximativ 200 de asociatii de proprietari. Cei mai multi locuitori ai blocurilor comuniste au preferat insa sa obtina confortul crescut al locuintei pe bani din buzunarul propriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Negriţoiu, ASF: Carpatica Asig merge bine, administratorul nostru își face treaba. Avem și un investitor, pe care îl analizăm.

La un an de zile distanţă de momentul în care Adunarea Generală a Acţionarilor a demis-o pe Adela Abrudan din funcţia de preşedinte al S.C. Carpatica Asig, compania merge bine şi este pe un trend ascendent, fapt confirmat chiar de Mișu Negriţoiu, președintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) pentru publicaţia […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro