10 tone deșeuri din sticlă transportate ilegal din Grecia, oprite la P. T. F. Giurgiu

stiri redactie

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, împreună cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Giurgiu, au descoperit, în urma unui control efectuat unui ansamblu rutier, 10 tone deșeuri din sticlă, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente de transfer conform prevederile legale în vigoare.

În ziua de 13.05.2021, în jurul orei 17.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au efectuat pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui automarfar, condus de către un cetățean român în vârstă de 50 de ani. Șoferul  transporta conform documentelor de însoțire a mărfii, deșeuri din sticlă.

Existând unele suspiciuni cu privire la legalitatea transportului sus-menționat, lucrătorii noștri au solicitat sprijin autorizat reprezentanților Comisariatului Județean Giurgiu din cadrul Gărzii Naționale de Mediu.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că automarfarul transporta cantitatea de 10.000 de kilograme deșeuri din sticlă.

De asemenea, în cadrul cercetărilor s-a stabilit faptul că transportul era încărcat din Grecia și avea ca destinație, o societate comercială din județul Călărași.

Pentru întreaga încărcătură transportată, șoferul român a prezentat documentație de notificare pentru circulația transfrontalieră care nu era completă.

În cauză, autoritățile de control au dispus nepermiterea accesului pe teritoriul României pentru mijlocul de transport în cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alte 30 de containere cu deșeuri descoperite în Portul Constanţa, în ultimele două zile

În continuarea cercetărilor în cazul din data de 07.05.2021, derulate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanta, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă în cooperare cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Constanţa, ai  Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud şi a unor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro