10 proiecte scoase din nou la licitatie din lipsa de oferte

Hila Ovidiu

Agentii economici nu par interesati de contracte cu municipalitatea sibiana. Primaria este nevoita sa reia saptamana aceasta 10 proceduri de achizitie anulate din lipsa de oferte sau din cauza ofertelor depuse dar neconforme. Licitatiile vizeaza atat lucrari efective cat si servicii de proiectare.

Vor fi repuse la licitatie contractele pentru lucrarile de extindere a scolilor I.L. Caragiale si Iorga, lucrarile de reparatii pe strazile din zona Stefan cel Mare, cele de reabilitare a acoperisului cladirii de pe strada Patriotilor sau cele pentru amenajarea unei toalete publice si a casutei bebelusului din Parcul Sub Arini.

In ceea ce priveste realizarea proiectarilor vor fi reluate procedurile de achizitie in ceea ce priveste proiectul tehnic pentru reabilitarea scolii 1 pentru imbunatatirea eficientei energetice, a proiectarii pentru modernizarea strazilor Macului, Poiana Sibiului, Lacatusilor si a perimetrului Litovoi-Talmacel-Racord, cea pentru expertizarea tehnica a zidurilor din zona Podului Minciunilor, cea pentru scarile de pe strada Turnului, cea pentru coridorul destinat biciclistilor ce ar urma sa lege cartierul Strand de zona centrala si parcul Sub Arini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Campanii de prevenire a traficului de persoane

La Sibiu au loc doua campanii locale de prevenire a traficului de persoane, victimizarii minorilor si delncventei juvenile. Actiunile sunt realizate de catre Directia pentru  Protectia Copilului in colaborare cu autoritati locale si reprezentanti ai Agentiei Nationale impotriva Traficului de Persoane. Campania „Sa pretuim copiii” este realizata de catre Directia […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro