10 noi autobuze pentru tansportul public sibian

Hila Ovidiu

10 noi autobuze vor ajunge la Sibiu. Municipalitatea a semnat deja contractul pentru acestea. Valoarea totala a proiectului este de 10, 5 milioane de lei.

Innoirea parcului auto al societatii de transport public continua! In curand vor ajunge pe soselele Sibiului inca 10 autobuze. Cu o lungime de 12 metri acestea vor avea dotari considerate ultramoderne in raport cu mijloacele de transport din tara noastra. Valoarea contractului este de 10,5 milioane de lei si se va achita integral din bugetul local al Sibiului.

Autobuzele sunt prietenoase cu mediu si au rampa speciala pentru persoanele cu dizabilitati. Pot transporta putin peste 100 de persoane dintre care 28 au locul asigurat.

Atribuirea acestui contract a fost una cu peripetii. Semnarea parteneriatului s-a facut dupa un an si 3 luni de la lansarea licitatiei din cauza faptului ca ofertantii au depus in repetate randuri contestatii si s-a ajuns chiar la instantele de judecata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Condamnat la inchisoare pentru alcool la volan

Alcoolul la volan il costa scum pe un tanar din Tarnaveni. Acest a a fost condamnat la inchisoare dupa ce a fost prins beat la volan. Barbatul va sta dupa gratii un an si 4 luni. Politistii sibieni au retinut marti un barbat in varsta de 22 de ani din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro