1 mai muncitoresc, la propriu, pentru politisti

Hila Ovidiu

De 1 Mai, politistii rutieri sibieni vor fi la datorie. Cum oamenii vor fi pusi pe distractie, politistii vor desfasura ample actiuni pe linia prevenirii si combaterii vitezei excesive la volan, dar mai ales pe linia prevenirii si combaterii consumului de alcool la volan.

Pentru ca oamenii sa se poata distra fara incidente in minivacanta de 1 mai, politistii rutieri sibieni vor fi la datorie. Oamenii legii vor incerca sa ii tempereze pe sibienii care vor fi tentati sa apese prea mult pedala de acceleratie, dar, in primul rand, sa ii opreasca din a comite imprudente pe cei tentati sa urce la volan dupa ce au chefuit la gratare. Astfel, politistii rutieri vor amplasa radare pe drumurile nationale, dar si pe drumurile care fac accesul spre zonele de agrement. Tostusi, rutierii se bazeaza pe simtul de responsabilitate al soferilor si fac apel catre acestia sa respecte regulile rutiere si sa nu consume alcool inainte de a urca la volan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai putine pensii de invaliditate

Sibiul are mai putini beneficiari de pensii de invaliditate. In doi ani numarul acestora a scazut de la peste 20 de mii la putin peste 17.800. Scaderile s-au datorat si controalelor din ultima perioada. Anchetele specialistilor au dovedit faptul ca multi dintre beneficiarii acestor pensii erau in realitate de foarte […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro