„Chinezi” in devenire

Hila Ovidiu

Copiii de la Scoala „Regele Ferdinand” din Sibiu se saluta si se prezinta in  limba chineza. Peste 100 de pusti invata de mai bine de doua luni aceasta limba de la profesoarele de la Institutul Confucius din Sibiu, insa tot mai multi elevi s-au aratat dornici sa inceapa cursurile.

Copiii de la Scoala “Regele Ferdinand” din Sibiu au prins gustul culturii chineze. De doua luni, sub indrumarea profesoarelor de la Institutul Confucius din Sibiu, peste 100 de micuti studiaza aceasta limba care a fost acum cuprinsa in aria materiilor extracurriculare. Incurajati de parinti, cei mici au ajuns sa indrageasca limba chineza si acum tot mai multi elevi vor sa urmeze aceste  cursuri. Desi este limba foarte grea, copiii pun mult suflet in fiecare poezioara sau salut pe care il invata. Chiar si Directorul Institutului Confucius Sibiu, Song Shaofeng a remarcat acest lucru si si-a aratat toate simpatia si prijinul pentru eforturile celor mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Angajatii de la stat au liber in 4 iunie

Nu va faceti planuri sa treceti pragul institutiilor publice luni 4 iunie. Majoritatea dintre acestea vor avea lacatul pe usa. Si asta pentru ca cea de-a doua zi de Rusalii este libera prin lege. Nici primaria Sibiu nu va face exceptie de la aceasta regula. Cele doua zile de Rusalii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro