“Zonele mortii”, marcate pe DN 1

Hila Ovidiu

Dupa ce s-au folosit de macheta cu imaginea unui politist sau a unei autospecializate de politie, oamenii legii vor marca acum zonele periculoase de pe DN 1 cu buline negre si mesaje de avertizare. Aceste puncte negre sunt zonele in care anual se produc zeci de accidente soldate cu morti si raniti grav.

Fiti foarte vigilenti atunci cand tranzitati sectoarele de drum marcate cu buline negre de catre politistii rutieri. Acestea sunt adevarate “zone ale mortii”, in care anual se produc numeroase accidente grave, soldate cu morti si zeci de raniti. In judetul Sibiu, DN 1 va fi presarat cu astfel de buline. Politistii rutieri sibieni au luat decizia sa amplaseze 4 astfel de marcaje pentru a le atrage atentia soferilor ca tronsonul pe care il tranziteaza este periculos. Aceasta decizie a politistilor rutieri vine dupa ce, in anii trecuti, aceleasi puncte negre au fost marcate cu machete de politisti sau masini de politie, sau chiar cu scheletele unor autoturisme distruse in accidente rutiere grave.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Reprezentantii orasului Marburg in vizita la Sibiu

Vizita de grad inalt la Sibiu. Sambata la Primaria Sibiu edilul Johannis s-a intalnit cu membrii delegatiei sosita tocmai din Marburg. Cu aceasta ocazie vor fi marcati 7 ani de cand cele doua orase sunt infratite. Sambata reprezentantii municipalitatii sibiene au primit vizita unei delegatii din orasul german Marburg. Delegatia […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro