“Razie” la vitezomani

Hila Ovidiu

Politistii rutieri sibieni continua in acest sfarsit de saptamana actiunile pe linia prevenirii si combaterii excesului de viteza, actiuni ce se inscriu in cadrul programelor TISPOL.  De aceasta data oamenii legii isi vor indrepta atentia spre DN 14, unde recent s-a produs un grav accident rutier soldat cu sase  raniti.

Ca in fiecare sfarsit de saptamana, politistii rutieri sibieni se vor afla la datorie 24 de ore din 24. Oamenii legii vor continua actiunile desfasurate in aceasta saptamana pe linia prevenirii si combaterii excesului de viteza la volan. De aceasta data politistii isi vor amplasa radarale cu precadere pe DN 14. Recent, pe acest drum, la iesirea din Dumbraveni, s-a produs un grav accident rutier soldat cu 6 raniti grav. Pentru a evita producerea de evenimente rutiere nedorite, politistii va recomanda sa respectati limitele legale de viteza impuse pe anumite sectoare de drum, iar pe timp de ploaie sa adaptati viteza la conditiile de carosabil umed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Batuti la un pahar

Trei persoane au ajuns in spital dupa ce o discutie amicala, purtata la un pahar de tarie, s-a transformat intr-o bataie in toata regula. Toate cele trei victime au fost batute de un individ cu care au stat la baut si care este acum cercetat penal de catre politisti. Calculati-va […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro