“Piata” eco in Piata Huet

Hila Ovidiu

A revenit targul de produse ecologice din curtea Bisericii Evanghelice. Vineri a fost prima din acest an cand sibienii si nu numai s-au putut aproviziona chiar din centrul orasului cu produse traditionale. Targul va ramane deschis in functie de vreme in fiecare zi de vineri pana la finele anului.

Dupa succesul inregistrat anul trecut targul de produse bio din Piata Huet a fost redeschis. Prima editie din 2012 a avut loc chiar vineri 9 martie. produse lactate, mezeluri, paine de casa si produse apicole au fost doar cateva dintre alimentele care au desfatat simturile sibienilor. Din acest mini targ au de castigat atat comerciantii cat si sibienii. Primii dintre ei se bucura de faptul ca isi pot promova si vinde produsele traditionale, iar ceilalti de faptul ca nu mai trebuie sa caute prin piete producatorii de alimente bio ci ii intalnesc chiar in centrul orasului. Preturile sunt insa ceva mai mari ca la piata. Dar asta este de inteles pentru ca vorbim despre alimente suta la suta bio, fara conservanti, fara E-uri nocive si realizate dupa retete traditionale, vechi de cateva sute de ani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

DGFP Sibiu isi rotunjeste veniturile in urma inspectiilor fiscale

In urma actiunilor de control si de inspectie fiscala efectuate de DGFP Sibiu in lunile ianuarie-februarie, au fost stabilite obligatii suplimentare ce depasesc 12.800 mii lei. Totodata au fost instituite 11 masuri asiguratorii cu o valoare de peste 6.300 mii lei. Inspectorii Directiei Generale a Finantelor Publice a judetului Sibiu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro