“Dictatorul”, la cinematograful Arta

Hila Ovidiu

Cinemmatograful Arta din Sibiu va invita in aceasta saptamana la o comedie savuroasa care il are in rolul principal pe Sacha Baron Cohen. “Dictatorul” prezinta povestea fantastica a unui lider absolut, care si-a sacrificat intreaga viata pentru a se asigura ca democratia nu va ajunge niciodata in tara sa.

Liderul suprem Aladeen i-a facut lumii un dar colosal cand s-a hotarat sa se nasca. Era al saptelea fiu al gloriosului presedinte pe viata al Republicii Wadiya, Omar Aladeen. Mama lui era o stewardesa de la Air France, care a murit in conditii tragice din cauza unei lipse acute de oxigen imediat dupa ce l-a nascut pe Aladeen in 1982 – ceea ce inseamna ca el are acum 30 de ani. Pozele in care poate l-ati vaut pe Aladeen copil in mijlocul anilor ’70, inclusiv una grozava cu el la premiera filmului „Saturday Night Fever” sunt pure scorneli fabricate de presa occidentala sionista.
Filmul spune povestea eroica a unui dictator care si-a riscat viata pentru a fi sigur ca democratia nu va ajunge niciodata in tara pe care a tiranizat-o cu atata dragoste, si este inspirat din romanul de mare succes “Zabibah and the King”, scris de Saddam Hussein.
”Dictatorul” este produs de Baron Cohen impreuna cu Scott Rudin, Alec Berg, Jeff Schaffer si David Mandel.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Potul la Loto creste in fiecare saptamana

Potul cel mare la Loto 6 din 49 creste ca voinicul din poveste, de la o saptamana la alta. Nimeni nu a mai castigat reportul dinainte de Paste, asa ca s-a ajuns la o suma ce depaseste 10 milioane de lei. Daca sunteti impatimiti de Loto si aveti bilet, fiti […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro