“Alba ca Zapada” la Cinematograful Arta

Hila Ovidiu

Kristen Stewart, Charlize Theron si Chris Hemsworth sunt protagonistii ecranizarii unei povesti fermecate a copilariei, care insa poarta puternice accente gotice si moderne. Pelicula Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator – Snow White and the Huntsman”, poate fi vizionata in aceasta saptamana la cinematigraful “Arta” din Sibiu.

Clasica poveste a fratilor Grimm capata acum cele mai intunecate culori, intr-o ecranizare moderna, gothica, eroica si mult mai senzuala decat toate celelalte. Si, asa cum se poarta in ultimul timp, accentul cade iar pe mama vitrega, aici cu solara frumusete a lui Charlize Theron.
Alba ca Zapada este cea mai frumoasa din tara condusa de malefica regina, mama vitrega care vrea sa scape de ea prin orice mijloc.
Dar ceea ce vicleana regina nu si-ar fi inchipuit niciodata este ca tanara care ameninta sa-i ia tronul s-a antrenat in secret in arta razboiului cu un vanator , Chris Hemsworth, cel pe care l-a insarcinat sa o omoare.
Sam Claflin  se alatura distributiei in rolul printului fermecat de frumusetea si forta eroinei.
Joe Roth, producator al animatiei „Alice in Wonderland” si Sam Mercer , din „The Sixth Sense” sunt producatorii acestei viziuni spectaculoase asupra binecunoscutei povesti, iar regia ii apartine lui Rupert Sanders, un apreciat regizor si artist vizual, iar pregatirea sa se vede in fiecar cadru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Muzeul Labirint. Editia II

Muzeul Labirint s-a redeschis in acest weekend la Sibiu. Pentru cea e-a doua editie organizatorii au pregatit teme cu profunde valente baroce. De pe ordinea de zi nu lipsesc bineinteles poezia, teatrul si muzica buna. Muzeul Labirint a fost deschis oficial vineri seara cu vernisajul unei expozitii foto. Acesta ramane […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro