“Afacere” banoasa de 8 Martie

Hila Ovidiu

Comerciantii de flori si-au frecat mainile a castig de 8 Martie. Piata de Flori de langa Piata Teatrului a fost luata cu asalt inca de la primele ore ale diminetii de catre barbatii care au tinut neaparat sa ofere o floare sotiilor, prietenelor, mamelor, surorilor, colegelor sau altor femei apropiate. Comerciantii au profitat din plin de situatie si au scumpit florile cu pana la 50 la suta fata de saptamana trecuta.

Cu riscul de a-si goli de tot buzunarele, sibienii au cumparat de 8 Martie flori pentru femeile dragi. Inca de la prima ora a diminetii, Piata de Flori de langa Teatru a fost luata cu asalt de clientii care au dorit sa ofere o floare si o urare inca de la inceputul zilei. Primii au fost reprezentantii firmelor mari, care au cumparat cantitati mari de flori. Multi dintre cumparatori insa, s-au limitat sa cumpere doar cate o floare sau cate un buchet mai modest, datorita preturilor foarte ridicate. Parca special de 8 martie, preturile florilor au saltat fata de saptamana trecuta chiar si cu 50%. Astfel, un trandafir costa joi 8-9 lei, fata de 5 lei saptamana trecuta, o zambila 4 lei, sau un crin 20 de lei. Cu toate acestea nimeni nu a plecat din piata cu mana goala. Oamenii au constatat insa ulterior, cu dezamagire, ca gaseau aceleasi flori la preturi mult mai mici in florarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cadou inedit de 8 Martie

Barbatii inspirati au oferit femeilor dragi un cadou cu totul inedit de 8 Martie. O firma din Sibiu le-a oferit posibilitatea sa transmita mesajele din inima pentru persoanele dragi, inscriptionate direct pe petalele florilor pe care le-au oferit in dar. Desi pare o “afacere” de sezon, reprezentantii firmei spun ca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro