Ziua Tineretului marcata la Sibiu

Hila Ovidiu

Sute de tineri s-au strans miercuri in Parcul Sub Arini pentru a lua parte la manifestarile prilejuite de Ziua Nationala a Tineretului. Acestia au luat parte la competitiile sportive organizate de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret  Sibiu si Consiliul Judetean Sibiu dar si la programul artistic desfasurat in cursul serii.

Sute de copii s-au adunat miercuri in parcul Sub Arini din Sibiu pentru a lua parte la manifestarile sportive dedicate Zilei Nationale a Tineretului. Cei mai mici dintre participanti au stiut din start ce sport prefera sa practice: fotbalul. Dar au fost si copii care s-au distrat jucand badminton, tenis de masa sau volei. Un alt sport preferat de micuti a fost tae kwon do-ul. Si cei mai mari au preferat tot sporturile de contact, dar ceva mai violente. Altii s-au organizat pe ateliere de lucru, si au venit cu tot felul de idei inedite, cum ar fi jocurile de inteligenta sau expozitii foto. In cursul serii, in zona Cupolei din Sub Arini s-au desfasurat si spectacole artistice sustinute de diferite trupe locale.  Evenimentul a fost cofinantat de Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret  Sibiu si Consiliul Judetean Sibiu in cadrul Agendei Culturale 2012 prin Serviciul Public Sala Transilvania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vointa, infranta de Ceahlaul

Marti seara a fost una dureroasa pentru elevii lui Alex Pelici. Vointa Sibiu nu a  reusit sa obtină victoria necesara pentru evitarea retrogradarii si a pierdut pe teren propriu in fata gruparii Ceahlaul Piatra Neamt, scor final 1-2. La finalul partidei, jucatorii sibieni s-au plans de comportamentul arbitrului si de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro