Ziua Tineretului la Sibiu

Hila Ovidiu

In 2 Mai, Sibiul  va sarbatori Ziua Nationala a Tineretului. Ajunsa la editia a 8-a, manifestarea isi propune desfasurarea unor actiuni prin care comunitatea sibiana sa constientizeze forta artistica si valoarea tinerilor talentati. Majoritatea evenimentelor cultural artistice si sportive vor avea loc in Parcul Sub Arini.

Evenimentul este cofinantat de Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret  Sibiu si Consiliul Judetean Sibiu in cadrul Agendei Culturale 2012 prin Serviciul Public Sala Transilvania. Pentru miercuri, au fost programate o serie de actiuni, care se vor desfasura in parcul Sub Arini Zona Cupola- activitatile culturale si animatie si Parcarea Stadionului Municipal- Aleea Mihai Eminescu,  zona verde langa Stadionul Municipal. Castigatorii concursurilor  vor fi premiati cu tricouri si diplome.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Amintiri. 1 MAI-ul de alta data...

Gratare, mici si bere. Acestea sunt ingredientele cu care mai tot romanul marcheaza ziua de 1 Mai. Declarata zi libera prin lege, Ziua Internationala a Muncii nu poate trece nesarbatorita asa cum se cuvine. Mai toti sibienii si-au luat familiile marti si au iesit la un gratar. Cei mai in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro