Ziua Protectiei Civile marcata la Sibiu

Hila Ovidiu

Ziua Protectiei Civile a fost sarbatorita mai devreme de catre cei de la ISU. Ceremonialul militar a avut loc in Piata Mare. Cu acest prilej sibienii prezenti la eveniment au putut admira tehnica din dotarea pompierilor.

isuReprezentantii ISU au marcat si in acest an asa cum se cuvine Ziua Protectiei Civile. Actiunile specifice au debutat in Piata Mare a Sibiului la orele pranzului. Salvatorii au primit binecuvantarea fetelor bisericesti. Alaturi la ceas festiv le-au fost si autoritatile sibiene. Nu au lipsit nici inaintarile in grad. Ceremonia din Piata Mare s-a incheiat cu defilare. Ziua Protectiei Civile se va sarbatori insa sambata. Atunci sunt programate alte evenimente. Astfel de la ora 10. 00 intr-un centrul comercial din Sibiu specialistii ISU vor imparti pliante din care oamenii vor putea afla ce trebuie sa faca in situatii de urgenta. De asemenea, cei interesati de cariera militara vor primi informatii cu privire la admitere. Tot sambata subunitatile de interventie din tot judetul vor avea Ziua Portilor deschise intre orele 10.00 si 16.00. Seria evenimentelor dedicate Protectiei Civile se va incheia luni la pranz cu o adevarata desfasurare de forte pentru un exercitiu demonstrativ ce va avea loc in zona comerciala Mihai Viteazu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibieni inselati de un detinut

Metoda “accidentul” face victime inca odata. Culmea este ca cel care ii insela pe oameni se afla deja in inchisoare. Ultima tentativa de a pune mana pe banii unui sibian avut loc in luna decembrie. Tanarul in cauza este un sibian de 24 de ani aflat, culmea, intr-un penitenciar din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro