Ziua Portilor Deschise la Casa Luminii

Hila Ovidiu

Ziua portilor deschise la Casa Luminii. Aici invata atat cat pot 24 de copii cu deficiente neuro-psiho-motorii. Joi ei au primit vizita tinerilor din alte centre similare, au avut ocazia sa se joace si sa urmareasca filmulete.

Casa Luminii este un centru dedicat special celor cu probleme neuro-psiho-motorii severe care nu au putut fi cuprinsi din motive de sanatate in niciunul dintre centrele de invatamant normal sau special. Vorbim despre 24 de copii cu varste intre 3 si 18 ani care vin aici in incercarea de a invata sa duca o viata cat de cat apropiata de cea a unui om sanatos. Joi copiii de aici au avut si un motiv de bucurie in plus. Acestia au sarbatorit Ziua Portilor deschise. Copiii care frecventeaza acest centru participa la activitati educative individualizate si au alaturi in permanenta educatoare si pedagogi de recuperare. Acestia iau parte la actiuni de terapie psihomotrica, terapie cognitiva, ludoterapie, artterapie, meloterapie si actitivati de dezvoltare a autonomiei sociale si personale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incepe Universtudent

Intre 14 si 20 mai se va desfasura la Sibiu o noua editie a Universtudent, care se transforma in Universtudent International Fringe Festival. Editia pilot  din acest an va aduce in fiecare zi a festivalului cate o “mostra de spectacol”, iar cel mai important eveniment va fi cu siguranta al […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro