Ziua Politiei Romane, marcata cu mare fast la Sibiu

Hila Ovidiu

Ministrul de Interne,  Gabriel Berca si toti sefii din IGPR s-au aflat astazi la Sibiu, pentru a lua parte la manifestarile dedicate Zilei Politiei Romane. Piata Mare din Sibiu a fost scena pe care a defilat tehnica de varf aflata in dotarea Politiei Romane, dar si locul de desfasurare a unor spectaculoase exercitii demonstrative.

Asa au debutat astazi manifestarile dedicate Zilei Politiei Romane si desfasurate in Piata Mare din Sibiu. Inainte insa, ministrul de Interne, Gabriel Berca, impreuna cu cei din conducerea IGPR si sefii institutiilor MAI din Sibiu au luat parte la o slujba religioase urmata de o depunere de coroane la Monumentul Eroilor din fata IPJ Sibiu. Spectacolul adevarat s-a desfasurat in Piata Mare din Sibiu. Sute de sibieni, majoritatea copii, au savurat fiecare moment din cadrul exercitiilor demonstrative executate de angajatii structorilor IGPR. Oricat s-au straduit insa trupele de Interventie Rapida sa atraga atentia publicului, preferatii copiilor au fost cainii politisti. Insa si adultii au fost la fel de incantati de demonstratiile facute de politistii din cadrul structurilor IGPR. Dintre cei prezenti la eveniment, nu toti s-au lasat “furati” de exercitiile spectaculoase. Acest copi de exemplu, a fost vrajit de fanfara militara. A fost pentru prima data cand IGPR Sibiu a organizat Ziua Politiei la Sibiu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pieton accidentat pe trecere

Un barbat de 35 de ani a ajuns azi in stare grava in spital, dupa ce a traversat strada regulamentar, pe trecere. Barbatul a fost lovit de un sofer neatent, care nu i-a acordat prioritate, la intersectia strazilor V. Milea cu Rahovei. Un barbat se zbate intre viata si moarte, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro