Ziua Nationala a Jandarmeriei

Hila Ovidiu

Zi speciala pentru jandarmii din toata tara. Vineri si-au sarbatorit ziua nationala. Momentul a fost marcat si la Sibiu. Ceremonia specifica a avut loc in Piata Mare.

03.04.2015 09:52

165 de ani. Atatia a implinit in cursul zilei de vineri Jandarmeria Romana. Ceremonia festiva de la Sibiu s-a tinut in Piata Mare unde si-au dat intalnire reprezentanti ai institutiei sarbatorite, autoritati publice locale si sibieni care si-au dorit sa ii felicite pe protectori de ziua lor. Cei mai buni angajati ai jandarmeriei sibiene au fost inaintati in grad sau premiati. Tot vineri a fost acordata si insingna onorifica de jandarm de onoare al judetului Sibiu. Jandarmii au primit felicitari de la toti cei prezenti. Cel mai asteptat moment a fost cu siguranta cel al defilarii. Jandarmii au avut printre ei si un coleg special. Este vorba despre un copilas de doar 4 ani imbracat in uniforma de ceremonie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Legendele Podului Minciunilor

Tinerii sibieni isi jura dragoste vesnica pe….Podul Minciunilor. Si ca totul sa fie cat mai special prind lacate de marginile din fier ale podului. La momentul de fata pe podul sibian pot fi gasite mai bine de 300 de lacate de diferite dimensiuni. Una dintre constructiile devenite legenda la Sibiu, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro