Ziua Mondiala fara Tutun

Hila Ovidiu

Ziua Mondiala fara Tutun a fost celebrata joi si de catre reprezentantii Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Sibiu. Acestia au desfasurat timp de 4 zile o campanie de sensibilizare printre elevii sibieni. 250 de tineri au participat la acest proiect. Cei mai buni dintre ei au fost premiati.

Ziua Mondiala fara Tutun sarbatorita in fiecare an la finele lunii mai, a fost celebrata si de catre Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Sibiu. Acestia au mers prin aproxiativ 20 de institutii de invatamant in perioada 28-31 mai si au incercat sa ii convinga pe tineri sa renunte la fumat. 250 de elevi din diferite scoli au avut ocazia de a lua parte la aceasta campanie. In cadrul proiectului prin care Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Sibiu s-a incercat oferirea de alternative sanatoase de petrecere a timpului liber a avut loc si un concurs. Castigatorii acestuia au fost premiati joi. Astfel de campanii de sensibilizare vor mai avea loc si in perioada imediat urmatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Activitati surpriza de 1 Iunie

De ziua lor toti copiii din lume trebui sa fie fericiti. Dar cei mai fericiti vor fi cei din Sibiu. Si asta pentru ca, mai toate institutiile publice din oras sau din judet le-au pregatit nenumarate surprize. Vorbim aici despre petreceri, activitati in aer liber, gratuitati la muzee si multe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro