Ziua Fortelor Terestre

Hila Ovidiu

Parada militara de ziua Fortelor Terestre. Ziua de 23 aprilie marcheaza in fiecare an praznuirea Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, patronul spiritual al Fortelor Terestre, cea mai reprezentativa categorie de forte din Armata Romana. In Sibiu au fost organizate mai multe manifestari militare si au avut loc depuneri de coroane la Monumentul ostasului din toate timpurile.

Luni dimineata la Monumentul din fata Cercului Militar, a avut loc o ceremonie militara si religioasa pentru elogierea eroilor care s-au jertfit in cele doua razboaie mondiale. La manifestare au participat cadre militare in rezerva si in retragere, veterani de razboi, dar si reprezentanti ai autoritatii publice locale care au depus coroane de flori. Manifestarea s-a terminat cu o parada militara. Manifestarile s-au incheiat cu „Ziua Portilor Deschise”. Academia Fortelor Terestre  si-a deschis portile pentru cei care au dorit sa afle mai multe despre activitatea militara. La Academia Fortelor Terestre s-au desfasurat in ultima perioada mai multe concursuri sportive. Luni au fost premiati in curtea institutiei si castigatorii acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Adopta un caine!

Peste 180 de catei aflati in adapostul din Dealul Gusteritei isi asteapta stapanul . animalele sunt vaccinate si deparazitate. Din 2009 de cand a fost deschis adapostul si pana la ora actuala au fost adoptati aproximativ 650 de caini. 182 de animale adapostite la ora actuala in padocurile din Dealul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro