Ziua Europei vazuta prin ochii elevilor

Hila Ovidiu

Ziua Europei sarbatorita cu mare fast de catre elevii sibieni. Copiii de la mai multe scoli din oras au iesit in Piata Mare si au incercat cu ajutorul culorilor sa le arate tuturor ce insemana sa fii european.  Ziua Europei se sarbatoareste in Uniunea Europeana inca din anul 1950.

Odata cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana ziua de 9 mai a capatat o insemnatate cu totul speciala. Vorbim aici despre faptul ca aceasta a inceput sa fie sarbatorita prin diferite metode si la noi. De Ziua Europei si-au adus aminte miercuri si elevii din mai multe scoli sibiene. Acestia au iesit in Piata Mare a orasului si au incercat cu ajutorul culorilor sa arate tuturor cum vad ei ziua tuturor europenilor. Prin acest demers tinerii au vrut sa arate lumii intregi ca si ei se simt cu adevarat europeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Campanie anti-capuse a ITM Sibiu

Intrigati de numarul mare de persoane muscate de capuse la nivelul judetului Sibiu, ITM Sibiu a demarat o campanie de informare a agentilor economici referitor la riscurile si bolile care pot fi transmise prin intepatura de capusa. Boala Lyme devine boala profesionala. Deoarece in ultima perioada s-a constatat o crestere […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro