ZIUA EUROPEANĂ A SIGURANȚEI RUTIERE, MARCATĂ PRIN CONTROALE LA SIBIU

studio

Politistii rutieri, au sarbatorit miercuri, „Ziua Europeana a Sigurantei Rutiere”. Ei au marcat aceasta zi prin munca, in trafic, controland autocare si masini de transport marfa.

La initiativa Comisiei Europene, ziua de 27.04.2007 a marcat prima editie a actiunii „Ziua Europeana a sigurantei rutiere”, care s-a desfasurat sub deviza „Un viitor mai sigur pentru tinerii participanti la trafic – accidentul rutier nu este o fatalitate”. Editia din acest an, va fi marcata la nivelul Comisiei Europene prin organizarea Conferintei care va avea loc la Nicosia in Cipru, sub deviza „Participarea activa a tinerilor la actiuni care vizeaza siguranta rutiera”. La nivelul judetului Sibiu, de „Ziua Europeana a Sigurantei Rutiere”, politistii rutieri au desfasurat actiuni de prevenire a accidentelor rutiere in randul conducatorilor auto care efectueaza transport public de persoane si marfa, conform calendarului Tispol .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cu ratusca la birou

Iubirea pentru semeni, si chiar pentru animale, ne face cateodata sa devenim mai buni, mai demni si mai atenti la ce se intampla in jurul nostru. Dupa ce a adoptat caini si pisici gasite pe strada, o tanara din Sibiu, a gasit adapost, la ea acasa, si la ea in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro