Ziua Drapelului

Hila Ovidiu

Romanii de pretutindeni au sarbatorit marti Ziua Drapelului. Sarbatoarea are loc in fiecare an in data de 26 iunie. Momentul istoric a fost marcat si la Sibiu prin discursuri ale oficialitatilor, arborarea drapelului si parade militare.

Ziua Drapelului National a fost sarbatorita ca in fiecare an in data de 26 iunie si la Sibiu. La ceremonia oficiala au participat prefectul, presedintele Consiliului Judetean, reprezentanti ai municipalitatii si reprezentanti ai armatei. Oficialitatile au tinut discursuri cu acest prilej. Ceremonia dedicata drapelului are insa o desfasurare mult mai ampla. Ea incepe practic in ziua de 25 iunie cand tricolorul ajunge in biserica pentru a fi sfintit. Ceremonia specifica a continuat cu binecuvantari bisericesti si arborarea drapelului. Ceremonia s-a incheiat cu o defilare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Madalina Pamfile si Gabi Badalau!

Madalina Pamfile si Gabi Badalau! Cei doi a fost surprinsi impreuna intr-o seara ploioasa, au luat cina impreuna, s-au uitat la meci apoi Gabi, galant, a condus-o pe frumoasa asistenta acasa. Se pare ca intre cei doi s-a infiripat ceva…ramane de vazut pentru cat timp!  

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro