Zilele Europene ale locurilor de munca la Bruxelles

Hila Ovidiu

Visati la un loc de munca in strainatate? Acum sunteti la doar un click distanta de jobul visat. Asa ca, inscrieti-va la megabursa realizata cu ocazia “Zilelor Europene ale locurilor de munca de la Bruxelle. Aplicarea pentru joburi se poate face on line dar si fata in fata cu angajatorii in Bruxelle.

 

Cei aflati in cautarea unui loc de munca in strainatate nu au voie sa rateze Zilele Europene ale locurilor de munca de la Bruxelles.La fata locului se estimeaza ca vor fi aproximativ 10 mii de oameni in timp ce alte sute de mii vor putea da interviuri on line. Bursa va avea loc in data de 6 octombrie si sunt asteptati aproximativ 100 de angajatori din toata Europa. Cei cae doresc sa se inscrie pot obtine mai multe informatii de la sediul Ajofm Sibiu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

2 zile de dezinsectie

Marti este cea de-a doua zi in care se desfasoara o noua campanie de dezinsectie. In cursul primei zile a saptamanii au fost imprastiate substante pe Calea Dumbravii, zona Cimitirului si Parcul Sub Arini. In aceasta noapte se va interveni prin cartierele sibiene. A inceput a doua etapa de “descapusare. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro