Zilele Centrului de Tineret

Hila Ovidiu

De vineri incep Zilele Centrului de Tineret. Evenimentul este realizat de catre Directia Judeteana pentru Sport si Tineret din Sibiu. De pe lista de evenimente inedite nu lipsesc spectacolele de dans, sesiunile de comunicare si piesele de teatru. Noi va prezentam programul complet!

20.11.2014 13:49De vineri debuteaza programul Zilelor Centrului de Tineret. Evenimentul se afla la cea de-a treia editie. Prima dintre ele a avut loc in 2011. Pe parcursul celor 3 zile de desfasurare vor avea loc programe artistice si educative dedicate atat celor mici cat si tinerilor. Aceasta sarbatoare a centrului are insa si un scop nobil: acela de a recruta cat mai multi tineri. Spectacolele de teatru vor fi puse in scena de catre tinerii care fac deja parte din centru. Tinerii care vor ia parte la activitatile centrului trebuie doar sa vina sa se intereseze despre program. Apoi vor fi consiliati spre domeniile care li se potrivesc.
Programul Zilelor Centrului de Tineret incepe vineri la ora 10.00 cu un targ al asociatiilor iar de la ora 16.00 va avea loc un spectacol inedit. Este vorba despre un show de dans oferit de catre copiii Centrului de Educatie Incluziva numarul 2 din Sibiu. Atentie! Vorbim despre copii care nu au auzit niciodata muzica, dar care danseaza mai bine decat oricine altcineva.
In aceeasi zi de la ora 19.30 va avea loc un spectacol de teatru, iar sambata de la ora 11.00 va putea fi urmarit un spectacol folcloric oferit de catre elevii Scolii Gimnaziale din Porumbacu de Jos. La pranz este programat un curs de comunicare, la ora 16 o sesiune debate(dibeit)iar la ora 19.30 un concert sustinut de formatia Cover Up. Ultimul eveniment din aceasta editie este programat pentru ziua de duminica si este vorba despre un spectacol interactiv pentru cei mici. Intrarea este libera la fiecare actiune in parte. Centrul de Tinret Sibiu are sediu pe strada Nicolae Teclu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accidente de munca

48 de accidente de munca au fost inregistrate in primele 10 luni ale acestui an. De cele mai multe ori de vina pentru producerea acestor evenimente nefericite sunt in egala masura atat angajatorii cat si angajatii. Statisticile celor de la ITM arata ca cel mai adesea se accidenteaza la locul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro