Zilele Asistentei Sociale

Hila Ovidiu

Zilele Asistentei sociale sarbatorite pentru a doua oara la Sibiu. Editia de anul acesta a adus intr-un singur loc asistenti sociali, profesori universitari, studenti si reprezentanti ai Bisericii. Evenimentul a a vut loc sambata la Cercul Militar.

 

Zilele Asistentei Socliale au debutat la jumatatea lunii si s-au incheiat sambata la Sibiu. Sub egida “Aistenta Sociala Conteaza” reprezentantii Colegiului National al Asistentilor Sociali au venit la Cercul Militar pentru a explica tuturor importanta asistentei sociale. Au avut ocazia de a sta la aceeasi masa reprezentanti ai universitatilor de profil din tara, studenti la asistenta sociala, practicanti ai meseriei si reprezentanti ai Bisericii. Simpozionul a inceput la primlele ore ale diminetii si s-a incheiat in jurul orei 16.00. in  toata aceasta perioada, reprezentantii institutiilor publice dar si oamenii de rand dornici sa afle noutati despre tot ceea ce inseamna asistenta sociala au avut ocazia de a participa la intalnirea cu specialistii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Drumul Crucii

Cateva zeci de tineri din Sibiu au plecat in pelerinaj prin oras vineri seara. Acestia au parcurs “Drumul Crucii”, marsul amintind de drumul parcurs de catre Iisus catre Golgota. La actiune au participat reprezentanti ai confesiunilor ortodoxa, evanghelica, reformata, greco catolica, romano catolica dar si reprezentanti ai grupului medical evanghelic […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro