Zile libere in 2015

Hila Ovidiu

Angajatii vor sta anul acesta cu 8 zile mai mult acasa. Vorbim despre sarbatorile legale. In total in 2015 sunt 13 zile declarate prin lege ca sarbatoare legala in care angajatii nu sunt chemati la munca. Nu toate pica insa in timpul saptamanii.

liberDe primele libere din acest an ne-am bucurat deja. Au fost 1 si 2 ianuarie picate in zile de joi si vineri. Urmatoarea zi in care am fi putut scapa de deplasarea la serviciu ar fi trebuit sa fie Ziua Unirii Principatelor Romane sarbatorita la 24 ianuarie. Aceasta pica insa in 2015 sambata cand, oricum, suntem acasa. Sarbatoarea pascala pica in acest an in aprilie. Prima zi de Pasti este in 12 aprilie, dar vom sta acasa si luni 13 aprilie, cea de-a doua zi de Pasti. Ziua Internationala a Muncii este prilej de weekend prelungit si distractie la maxim pentru toata lumea, mai ales ca in acest an 1 mai pica intr-o zi de vineri. Rusaliile sunt sarbatorite in 2015 in 31 mai respectiv 1 iunie. Cea de-a doua zi a acestei sarbatori pica intr-o zi de luni, asa ca cel putin bugetarii vor sta acasa. Angajatii ar fi putut ramane acasa si de Adormirea Maicii Domnului, sarbatorita la 15 august. Sarbatoarea pica insa intr-o sambata. Urmatorul liber este de Sfantul Andrei care pica intr-o zi de luni, iar mai apoi urmeaza Ziua Nationala a Romaniei care se va sarbatori in 2015 intr-o zi de marti. Craciunul pica intr-o vineri asa ca angajatii vor avea parte din nou de un weekend prelungit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Gerul Bobotezei tine pana vineri

Din aceasta dupa amiaza simtim deja gerul Bobotezei. Meteorologii spun ca frigul se va instala confortabil in tara noastra cel putin pana vineri. Avertizarea meteo prevede temperaturi de pana la -25 de grade Celsius. Informarea meteorologica de ger a intrat in vigoare de marti de la ora 14.00 si va […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro