Zi de sarbatoare la Sibiu

Hila Ovidiu

Sarbatoare 3 in 1 la Sibiu. In 9 mai s-a sarbatorit Ziua Independentei de Stat a Romaniei, Ziua Uniunii Europene si Ziua Victoriei Natiunilor Unite in cel de-al Doilea Razboi Mondial. Sarbatoarea mioritica a fost totusi indoliata de pierderea a doi soldati romani ucisi in Afganistan.

Luni structurile militare din Garnizoana Sibiu au marcat Ziua Independentei de Stat a Romaniei, Ziua Uniunii Europene si Ziua Victoriei Natiunilor Unite in cel de-al Doilea Razboi Mondial. Dupa Imnul National a fost intonat si Imnul UE.

A fost oficiata o slujba religioasa in fata Monumentului ostasului din toate timpurile. Sarbatoarea din tara noastra a fost insa umbrita de pierderea a doi militari in Afganistan. Prefectul de Sibiu a cerut un moment de reculegere.

Ceremonia a continuat cu depunere de coroane.

Cel mai aplaudat moment a fost defilarea garzii de onoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sute de amenzi si 4 dosare penale

Mai bine de 600 de vitezomani au fost sanctionati saptamana trecuta in cadrul unei actiuni rutiere desfasurate la nivel european. 11 dintre ei au ramas si fara permis iar alti 4 s-au ales cu dosare penale. Politistii rutieri spun ca vor continua actiunile si in perioada urmatoare. Timp de o […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro