Zeci de reclamatii la DSV

Hila Ovidiu

Sibienii sunt nemultumiti de modul de prezentare al produselor din magazine. Sau cel putin asa reiese din numarul tot mai mare de reclamatii care ajung la Directia Sanitar Veterinara. Numai de la inceputul anului au fost depuse zeci de reclamatii. Cele mai multe au fost pentru legume si fructe stricate.

Sibienii sunt consumatori pretentiosi. Oamenii vor ca produsele pe care le pun in cos sa arate bine si sa fie sanatoase. Comerciantii care nu s-au supus exigentelor sibienilor s-au ales cu reclamatii. Numai in aceasta perioada a anului au ajuns la Directia Sanitar veterinara zeci de reclamatii. Luati in colimator au fost comerciantii de legume si fructe.

Inspectorii DSV spun ca intampina probleme si din partea producatorilor sau comerciantilor. Acestia nu s-au deprins inca cu faptul ca etichetarea produselor este obligatorie si mai mult, chiar benefica atat pentru ei cat si pentru cumparatori. In anul 2012 cei de la DSV au efectuat 6688 de controale si au fost aplicate peste 270 de amenzi in valoare de 256.500 de lei. 149 dintre acestea au vizat nerespectarea normelor de igiena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai multe joburi

Oferta locurilor de munca a crescut pentru aceasta perioada. Cei interesati de angajare pot alege unul dintre cele peste 230 de posturi oferite de 36 de agenti economici din judet. Joburile disponibile se afla in Sibiu, Medias si Agnita. Oferta de angajari a crescut in aceasta perioada cu peste o […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro