Zeci de contestatari

Hila Ovidiu

Mai bine de 40 de sibieni au contestat punctajul stabilit de comisia de evaluare in cazul dosarelor ANL. Oamenii spera ca reverificarea dosarelor ii va califica in cursa pentru o locuinta in cartierul Resita II.

Val de sibieni nemultumiti de punctajele oferite de catre membrii Comieisi de Evaluare in ceea ce priveste cursa pentru o locuinta ANL. Oamenii au depus contestatii si spera ca reevaluarea dosarelor sa ii readuca in cursa pentru un apartament.
Din cele mai bine de o mie de dosare depuse doar 350 au fost considerate eligibile. Dupa publicarea listelor au inceput sa curga si contestatiile. Oamenii spera ca vor reusi sa obtina o locuinta ANL in cartierul Resita II. Reprezentantii municipalitatii sibiene spun ca in acest an vor fi predate spre inchiriere 88 de locuinte in blocurile ANL din acest cartier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Val de pneumonii

Numarul pneumoniilor a crescut vertiginos in ultimele zile. La fel si numarul de infectii respiratorii acute. Mii de sibieni au facut coada la cabinetele medicilor de familie solicitand consultatii si retete. Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica spun ca in doar o saptamana au fost inregistrate 2336 cazuri de infectii respiratorii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro