Your first Eures job

Hila Ovidiu

Din iunie se lanseaza un nou proiect destinat tinerilor care vor sa lucreze in strainatate. Pe langa Romania mai sunt implicate si tari ca Danemarca, Suedia, Irlanda, Slovenia, Portugalia, Finlanda si chiar Insulele Azore. Programul va avea cel putin 1200 de beneficiari.

indexDe la inceputul lunii viitoare in mai multe tari europene se lanseaza un nou program destinat tinerilor care isi doresc sa lucreze in strainatate. Vizate sunt mai exact persoanele cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani. In tara noastra programul va putea fi accesat prin serviciul Eures al ANOFM. Programul poate fi util atat celor care isi cauta un loc de munca dar si angajatorilor din spatiul european care sunt aflati in cautare de forta de munca. Programul se desfasoara din 1 iunie 2015 si pana la finele lunii mai 2017 in Danemarca, Finlanda, Slovenia, Irlanda, Portugalia, Romania si Insulele Azore. Locuri de munca vor putea fi accesate nu doar din aceste tari ci si din Islanda si Norvegia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Retinut pentru furt

Un tanar in varsta de 19 ani a ajuns in fata magistratilor fiind acuzat de furt. Baiatul este acuzat la la inceputul saptamanii trecute a furat mai multe colete din masina unei firme de curierat. S-au dus vremurile in care hotii specializati pe furturi din auto plecau cu radio-casetofoane. Un […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro