Weekend plin

Hila Ovidiu

Weekend aglomerat la CNM Astra. Muzeul in aer liber gazduieste sambata Zilele Culturii Maghiare, iar duminica o intreaga pleiada de actiuni realizate de catre Scoala Populara de Arte sub denumirea “Obiceiuri si Traditii”.

Sambata intre orele 10.00 si 15.00 Muzeul in aer liber gazduieste Zilele Culturii Maghiare. Evenimentul va avea loc in zona Gospodariei din Corund. Aici cei mai buni bucatari se vor intrece in pregatirea gulasului pe ritmuri de folclor maghiar si se vor degusta vinuri unguresti. Ziua de duminica aduce in prim plan traditiile si obiceiurile locale intr-un program realizat de catre Scoala Populara e Arte “Ilie Micu” din Sibiu. Nu vor lipsi expozitiile de obiecte traditionale, atelierele practice si bineinteles folclorul romanesc. Incepand cu ora 17.00 pe scena de pe lac vor concerta cei de la “Plaiuri Sibiene”. Recitalul ar fi trebuit sa aibe loc de Noaptea Muzeelor insa vremea capricioasa i-a pus atunci pe fuga pe iubitorii de muzica neaos romaneasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Concursul pompierilor privati

Membrii a 5 servicii private de pompieri din judet s-au intrecut vineri pe baza Sportiva “Pompierul”. Oamenii focului si-au incercat indemanare in cadrul unor probe precum stafeta 4×100 de metri, realizarea dispozitivului de interventie sau pista de indemanare si viteza. Cei mai priceputi pompieri din cadrul serviciilor private din judet […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro