Weekend plin

Hila Ovidiu

Weekend plin in muzeul in aer liber in acest sfarsit de saptamana. Aici va fi vernisata o noua locuinta taraneasca cu ocazia sarbatoririi Zilelor Europene ale Patrimoniului, va avea loc cea de-a doua editie a Targului de Tara si va continua si programul Anima Astra in care mesteri de pretutindeni vor veni sa faca demonstratii de maiestrie artistica.

Se anunta un weekend plin in Muzeul in aer liber. Aici 3 evenimente cu totul si cu totul speciale vor delecta privirea si apetitul cultural traditional al vizitatorilor. Punctul central va fi cu siguranta vernisajul gospodariei de prelucrare a pietrei din comuna Cupseni. La Targul de Tara veti putea degusta cea mai delicioasa tocana de oaie si veti putea cumpara produse traditionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Obligatii pentru administratiile publice

DGFP Sibiu le reaminteste ordonatorilor de credite ai bugetelor locale ale unitatilor administrativ – teritoriale, care inregistreaza arierate, ca au obligatia sa diminueze lunar volumul acesora cu cel putin 5 la suta. De asemenea, ordonatorii de credite ai institutiilor publice de subordonare locala finantate integral din venituri proprii, care inregistreaza […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro