Weekend incendiar

Hila Ovidiu

Sfarsit de saptamana cu adevarat incendiar pentru pompierii sibieni. Acestia au intervenit pentru a stinge mai multe incendii de vegetatie uscata izbucnite in diferite zone ale judetului. Incendiile au fost provocate de persoane care au aprins focuri, apoi le-au lasat nesupravegheate.

In numai trei zile, vineri, sambata si duminica, pompierii militari sibieni s-au confruntat cu 10 incendii de vegetatie, izbucnite in diferite colturi ale judetului. In total au ars peste 8 hectare de teren cu vegetatie, si doar inteventia prompta a pompierilor a facut ca aceste focuri sa nu se extinda si la paduri, sau chiar  locuinte. Absolut toate aceste incendii au pornit din cauza oamenilor care au aprins focuri, cel mai probabil pentru gratare, apoi le-au lasat nesupravegheate. Unul dintre cele mai grave cazuri a fost langa Medias, foarte aproape de padurea Buzdului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident pe munte

Un barbat de 32 de ani a avut nevoie de ajutorul salvamontistilor dupa ce si-a varsat accidental apa fiarta pe picioare. Barbatul se afla in zona Caltun, la peste 2.000 de metri altitudine, iar salvamontistii au facut eforturi pentru a-l cobori de pe munte in noaptea de duminica spre luni, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro