Weekend fara violenta

Hila Ovidiu

Sibienii au la dispozitie un nou weekend prelungit, cu ocazia Sarbatorii Rusaliilor. Multi vor fi dornici de distractie si vor profita din plin de zilele libere. Oamenii legii fac apel inca o data sa fiti cumpatati cu consumul de alcool si sa evitati cu orice pret actele de violenta.

“Distrati-va cu cap in acest sfarsit de saptamana prelungit de lunea libera de Rusalii”. Acesta este mesajul pe care il transmit politistii din cadrul Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii Sibiu. Oamenii legii fac apel catre sibieni sa sarbatoresca Rusaliile pasnic si fara excese. Din experienta anilor trecuti politistii stiu ca de sarbatori unii oameni au prostul obicei de a abuza de alcool sau alte substante cu efecte halucinogene. Acest  fapt duce la scandaluri care degenereaza in acte de violenta, de multe ori deosebit de grave. Tocmai de aceea oamenii legii va sfatuiesc sa va feriti de persoanele recalcitrante si sa nu recurgeti nici dumneavoastra la acte de violenta. Daca aveti probleme, apelati cu incredere la 112, nu va faceti singuri dreptate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Controale ITM la agentii economici din industria textilelor

Campania desfasurata de inspectorii ITM pentru verificarea agentilor economici care au ca obiect de activitate fabricarea produselor textile, pielarie şi incaltaminte, a dat rezultate. La cei 24 de agenti economici verificati au fost constatate 117 deficiente si au fost acordate 2 amenzi. Controalele efectuate de inspectorii ITM Sibiu s-au desfasurat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro