Weekend de poveste in Muzeul in aer liber

Hila Ovidiu

Program de animatii culturale de zile mari in Muzeul in aer liber din Sibiu. 50 de mesteri din toate colturile tarii vin sa demonstreze ca ei sunt cei mai buni in mestesugul pe care-l practica. Sambata va avea loc si concursul de gulas din cadrul Zilelor Hungarikum.

index

Programul de animatii din Muzeul in aer liber continua si in acest weekend. Incepand de vineri dupa amiaza 50 de mesteri populari si-au stabilit cartierul general in muzeu si sunt pregatiti sa ii incante pe toti cei care trec pragul unitatii culturale cu maiestria si dibacia lor. Acest weekend este dedicat culturii maghiare. Maiestria artistica va fi demonstrata si “la cratita” pentru ca sambata va avea loc celebrul concurs de gatit gulas. Mesterii populari vor putea fi admirati si pe parcursul zilei de duminica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primariile din judet controlate de ITM

Primariile din tot judetul au fost luate la bani marunti de catre inspectorii ITM. Nu s-au dat amenzi dar avertismentele si masurile de conformare au “curs garla”. La urmatoarea verificare primarii care nu au remediat neregulile constatate risca amenzi usturatoare. Primariile din intreg judetul au fost intoarse pe toate partile […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro